Choklad

Igår fick jag den här goda chokladen med posten. Jag hade tydligen vunnit den inne på Anthon Bergs sida, valjdinfavorit.se. Inget som man fick veta när man fyllde i tävlingsformuläret så det var en trevlig överraskning!


Tipsar om Campadre


Campadre.se finns det alltid chans att göra ett fynd. Där har de nämligen tidsbestämda kampanjer med kraftigt reducerade priser. Just nu har de bla en kampanj med varor från Elodie Details och du kan tex köpa det här kitet för bara 149 kr.

Du kan även hitta en Disneykampanj just nu med bla Blixten-väskor med 60% rabatt på!

Gå med här om du vill ta del av deras härliga erbjudande!

En av fyra vinnare

Vilken härlig start på helgen!
Jag fick precis veta att jag är en av fyra vinnare i Mirkas tävling.
Nu blir det in och kika på Hej Baby för att se vad jag vill köpa för något för mitt presentkort!

Tips! TestpilotJust nu söker Smartson Testpiloter i form av hungriga förskolebarn som vill testa Sempers mellanmålsserie Småfolk!
De söker nu 1000 aktiva Testpilotsfamiljer till ett test av Semper Småfolk, en serie med ekologiska produkter för lite större barn. Om ni blir utvalda som Testpiloter får ni hämta ut fruktpuré, majspuffar och kex kostnadsfritt. Ni förbinder er endast att svara på ett webbaserat frågeformulär samt att blogga om era upplevelser.

Mer info om produkterna:
"Småfolk är ett matkoncept särskilt utvecklat för barn i förskoleåldern. Goda och näringsriktiga produkter som samtidigt ska vara roliga att äta. Samtliga produkter är märkta med produktlöftet No Junk vilket innebär att de inte innehåller några onödiga tillsatser som t ex aromer, konserveringsmedel, emulgeringsmedel eller färgämnen. Semper Småfolksprodukter har dessutom inget tillsatt socker utan innehåller bara naturlig fruktjuice. I maj 2010 lanserades 11 mellanmålsprodukter under varumärket Småfolk – samtliga ekologiska."

Anmäl dig här!


Vinnaren!


Stort Grattis och Tack till BAMBA och alla ni som var med och tävlade!

RSS 2.0