BuzzadorJag är medlem i Buzzador vilket innebär att jag då och då får prova produkter helt gratis. Det enda jag förbinder mig till för att få fortsätta prova saker är att lämna in en skriftlig rapport (lätt att fylla i, tar max fem minuter!) via deras hemsida om vad jag och de jag har buzzat för tyckte om produkten. Lätt som en plätt med andra ord!

Idag kom min nästa kampanj hem. Jag ska få prova parmesanost och bjuda över vänner på lite ostprovning eller middagar med parmesanen i. Det ska bli jättekul!

Är du också intresserad av att bli medlem så klickar du HÄR.

Gratis är gott

Idag fick jag hem den här goda vinsten ifrån Matplatsen hos Bloggfamiljen! Kommer sitta fint till helgen vill jag lova! (För det är bara då jag unnar mig. Och inte ens varje helg ska väl tilläggas! Men en vinst är ju alltid en vinst. ;-) )

Gratisbio


Genom att bli medlemgratisbio.se och klicka dig fram via de erbjudande som du själv tycker är attraktiva samlar du poäng som du sedan löser in mot biobiljetter. Du kan få poäng för att besöka hemsidor, göra test på facebook,  för att du handlar där du annars redan hade tänkt handla, tacka ja till nya saker osv. Lätt som en plätt! Bli medlem du också HÄR!

Få ett par örhängen


Om du länkar till http://www.jewel.se så skickar de hem dessa fina örhängen till dig!
Läs mer här.

Jag vann!


Härlig överraskning så här på fredagskvällen! Jag fick precis veta att jag vunnit halsbandet ni ser på bilden via en utlottning på I Love Plexi's facebooksida. Nu ska jag bara bestämma mig för färgen på den bakre brickan samt gravyren. :-)

Biobiljetter

Jag vann två biobiljetter till filmen The Social Network genom Bioklubbens facebooksida. Jättekul! Bio är ju hur mysigt som helst att gå på, och den filmen verkar väldigt intressant så den hade jag nog tänkt se även om jag inte hade vunnit biljetterna!


Titta vad jag vann!


Idag kom mitt vinstpaket från NOKA! Jag var osäker på vad jag hade vunnit och tänkte att kanske var det "bara" ett måttband, men titta vilka härliga vinster jag fick! Ett paket med nudlar med biffsmak, tre portioner med milkshake - en blåbär, en vanilj och en choklad, och så ett måttband. Jätteroligt! Jag vann en av deras facebooktävlingar och de har skrivit att de har fler tävlingar på gång så kanske blir det du som vinner nästa gång!

Tips! SuperGratis

Hos SuperGratis kan du enkelt samla poäng och sedan byta detta mot en valfri produkt. Du väljer produkten när du blir medlem men kan ändra dig under resans gång. Genom att logga in på SuperGratis, besöka hemsidor, utnyttja erbjudanden och tex värva medlemmar kan du snabbt få ihop många poäng. Bli medlem du också!

Jag vann!

Imorse väntade ett mail ifrån Russinnet i inboxen där det stod att jag hade vunnit en dekal med ugglor från Cold Coffee via deras månatliga utlottning i nyhetsbrevet. Det ska bli roligt att se hur den ser ut, för när jag tittar på deras sida finns flera alternativ, men den som bara har ugglor på sig ser ni här. Men å andra sidan kan det ju vara något annat motiv som inte ligger uppe på sidan, det visar sig när det kommer hem. Klart är i alla fall att det kommer passa perfekt i Ellas rum!

Allt jag behövde göra för att vinna denna väggdekal var att anmäla mig till deras nyhetsbrev. Gör man det är man automatisk med i deras utlottningar, en gång per månad.

RSS 2.0